sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Serenade

Amuze

Heimelijk verliefd? Een geliefde of vriend(in) die je heel erg waardeert? Of ken je iemand die wel wat liefde kan gebruiken? Laat Amuze hem of haar verrassen met een serenade aan de deur. Valentijnscadeau Reserveer Valentijn Serenade €25,- Een serenade is natuurlijk het unieke valentijnscadeau. Amuze brengt op 14 februari voor maar liefst €25,- liefde […]

Heimelijk verliefd? Een geliefde of vriend(in) die je heel erg waardeert? Of ken je iemand die wel wat liefde kan gebruiken?

Laat Amuze hem of haar verrassen met een serenade aan de deur.

Valentijnscadeau

Een serenade is natuurlijk het unieke valentijnscadeau. Amuze brengt op 14 februari voor maar liefst €25,- liefde aan de deur in de omgeving van Utrecht. Wil jij ook een plekje in onze tour d’Amour?

Serenade Bestellen

Ook buiten Valentijn brengt Amuze serenades aan de deur. Een serenade uit ons standaard repertoire kan je al bestellen vanaf €45,- (mits het in Utrecht is). Maar ook van serenades op maat en buiten ons stadsjie schrikken wij niet af. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij kijken naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Jij bestelt een serenade voor jouw geliefde, vriend/vriendin, familielid, collega, of wie dan ook die het verdient. Je geeft hierbij het adres, een voorkeur voor datum en tijd en evt. de reden voor de serenade. Wij nemen z.s.m. contact met je op om te kijken of het gaat lukken en of er nog extra kosten bij komen (lees: benzine, speciale verzoekjes etc.)
Als het allemaal lukt dan vragen we je uiteraard om op het gekozen tijdstip aanwezig te zijn met de nietsvermoedende gelukkige. Wij bellen aan en zodra de deur open gaat is aan ons de zet om de verrassing compleet te maken en diegene volledig in de watten te leggen.

Naast het feit dat je een uniek cadeau bestelt, steun je ons als muziektheatergroep en help je ons in ons voortbestaan en bij het maken van nieuwe voorstellingen.

Benieuwd?

Bekijk deze spontane multicam opname van een valentijnserenade uit 2018

laden...