sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Serenade

Amuze

Heimelijk verliefd? Een geliefde of vriend(in) die u heel erg waardeert? Of kent u iemand die wel wat liefde kan gebruiken? Laat Amuze hem of haar verrassen met een serenade aan de deur. Valentijnscadeau Een serenade is natuurlijk het unieke valentijnscadeau. Amuze brengt op 14 februari voor maar liefst €25,- liefde aan de deur in […]

Heimelijk verliefd? Een geliefde of vriend(in) die u heel erg waardeert? Of kent u iemand die wel wat liefde kan gebruiken?

Laat Amuze hem of haar verrassen met een serenade aan de deur.

Valentijnscadeau

Een serenade is natuurlijk het unieke valentijnscadeau. Amuze brengt op 14 februari voor maar liefst €25,- liefde aan de deur in Utrecht. Wilt u ook een plekje in onze tour d’Amour?

Serenade Bestellen

Ook buiten Valentijn brengt Amuze serenades aan de deur. Een serenade uit ons standaard repertoire kan men al bestellen vanaf €45,- (mits het in Utrecht is). Maar ook van serenades op maat en buiten ons stadsjie schrikken wij niet af. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij kijken naar de mogelijkheden.

Voorlopig zijn serenades buiten Utrecht niet mogelijk!

Hoe werkt het?

U bestelt een serenade voor uw geliefde, vriend/vriendin, familielid, collega, of wie het dan ook maar verdient. U geeft hierbij het adres, een voorkeur voor datum en tijd en eventueel de reden voor de serenade. Wij nemen z.s.m. contact met u op om te kijken of het gaat lukken en of er nog extra kosten bijkomen (lees: benzine, speciale verzoekjes etc.)
Als het allemaal lukt dan vragen we u uiteraard om op het gekozen tijdstip aanwezig te zijn met de nietsvermoedende gelukkige of in ieder geval te garanderen dat deze aanwezig is. Wij bellen aan en zodra de deur open gaat zijn wij aan zet om de verrassing compleet te maken en diegene volledig in de watten te leggen.

Naast het feit dat u een uniek cadeau bestelt, steun u onze muziektheatergroep en helpt u ons in ons voortbestaan en bij het maken van nieuwe voorstellingen.

Benieuwd hoe zo’n serenade eruitziet?

Bekijk deze spontane multicam opname van een Valentijn Serenade uit 2018

laden...