sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Algemene Voorwaarden

Amuze

ALGEMENE_VOORWAARDEN-1.0.pdf Stichting Amuze ALGEMENE VOORWAARDEN 1.0 1. Verantwoordelijke(n) De verantwoordelijke(n) voor Stichting Amuze zijn: De heer B. van Eerde – voorzitter mevrouw S.B. van Dam – secretaris mevrouw M. van Beek – penningmeester   Adres: Telefoon:  Mail:  KvK nummer:  BTW nummer Oudegracht 88E, 3511 AV Utrecht 0651988351 mail@amuze.org 30152803 809696083 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van […]

ALGEMENE_VOORWAARDEN-1.0.pdf

Stichting Amuze

ALGEMENE VOORWAARDEN 1.0

1. Verantwoordelijke(n)

De verantwoordelijke(n) voor Stichting Amuze zijn:

 • De heer B. van Eerde – voorzitter
 • mevrouw S.B. van Dam – secretaris
 • mevrouw M. van Beek – penningmeester

 

Adres:

Telefoon: 

Mail: 

KvK nummer: 

BTW nummer

Oudegracht 88E, 3511 AV Utrecht

0651988351

mail@amuze.org

30152803

809696083

2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

 1. Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de tickets voor theatervoorstellingen en serenades die Stichting Amuze aanbiedt aan geïnteresseerden.
 2. Door te betalen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden

3. Algemeen

 1. Bij het doen van een reservering voor een voorstelling of een serenade krijgt u van Stichting Amuze een mail met betaalinstructies. Een reservering is pas definitief wanneer het volledige bedrag daarvoor is betaald.
 2. Voor het geven van betaalinstructies kan een e-mailadres worden gevraagd. Op het gebruik van uw gegevens zijn de door Stichting Amuze opgestelde privacy voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden via de website van Stichting Amuze via https://amuze.org/privacy
 3. Voor betalingen werkt Stichting Amuze met een betalingssysteem van Mollie B.V.

4. Annuleringsvoorwaarden

 1. Stichting Amuze houdt zich ten alle tijde het recht voorbehouden om een voorstelling of serenade te annuleren.
 2. Annulering door Stichting Amuze geschiedt via het opgegeven e-mailadres bij een reservering ofwel telefonisch.
 3. Annulering van een reservering dient minimaal 24 uur van tevoren te geschieden via e-mail naar mail@amuze.org of productie@amuze.org.
 4. Bij annulering wordt een reeds betaalde reservering binnen 14 dagen teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarmee is betaald.

5. Wijzigingen

Deze Algemene Voorwaarden kunnen worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Wij hebben dit document met zorgvuldigheid opgesteld, treft u toch onjuistheden aan of wilt u een wijziging aanvragen? Dan mag u ons dit schriftelijk of per e-mail kenbaar maken. Wij zullen dan uw verzoek zorgvuldig behandelen en u een terugkoppeling geven over uw verzoek.


Stichting Amuze – Algemene Voorwaarden 1.0                                                        2410-2021                         

laden...