sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Amuze in 2019

Amuze

Inmiddels blikken we met heel veel plezier terug op ons fantastische lustrumjaar, waarin we ons 20-jarig bestaan vierden. Hartelijk dank voor uw komst naar onze JUNGLE X3 voorstellingen en alle mooie complimenten en gulle giften, die we mochten ontvangen. Hierdoor starten we vol goede moed en inspiratie dit nieuwe muziektheaterjaar. Met deze Nieuwsbrief willen we […]

Inmiddels blikken we met heel veel plezier terug op ons fantastische lustrumjaar, waarin we ons 20-jarig bestaan vierden. Hartelijk dank voor uw komst naar onze JUNGLE X3 voorstellingen en alle mooie complimenten en gulle giften, die we mochten ontvangen. Hierdoor starten we vol goede moed en inspiratie dit nieuwe muziektheaterjaar. Met deze Nieuwsbrief willen we u natuurlijk ook een gelukkig, gezond en muzikaal jaar wensen! We hopen dat we u ook dit jaar weer vaak mogen ontmoeten! Wat ons betreft kan dat al heel snel, want we hebben meteen al een aantal leuke activiteiten op stapel staan, waarvoor we u van harte uitnodigen!

Gluren bij de Buren

10 februari

Om te beginnen doet Amuze mee met het Utrechtse Huiskamerfestival Gluren bij de Buren! De huiskamers van Utrecht veranderen voor een dag in echte podia voor zeer intieme (gratis) optredens. Door de hele stad kunt u genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren en noem maar op. Onze act speelt in de huiskamer van Coen, die in Kanaleneiland woont. We spelen 3 keer zo’n 30 minuten en aangezien we vlak voor Valentijn zitten, brengt Amuze u in de stemming voor de liefde met een aantal ontroerende scènes en serenades.

info

Datum: 10 februari
Tijden: 12:45 / 14:15 / 15:45
Adres: Alexander de Grotelaan 128, Utrecht
Website: glurenbijdeburen.nl/utrecht

Valentijn Serenades

14 februari


En als de romantische stemming er dan toch al goed in zit, huurt u ons dan meteen in voor een persoonlijke ode aan uw geliefde, vriendin, vriend, vader, moeder, opa, oma, dochter of zoon op Valentijnsdag zelf! Amuze gaat namelijk op 14 februari a.s. weer de boer op (in Utrecht) met een tas vol mooie liefdesliedjes, waarmee we nu al enkele jaren heel wat tortelduiven blij hebben gemaakt. Voor het bestellen van een serenade kunt u zich opgeven via onderstaande knop.

Verder zijn we ook weer druk aan het lezen, denken, praten geslagen en maken we plannen om in december een kerstverse voorstelling op de planken te brengen. Heel veel kunnen we nog niet onthullen, maar dat het weer heerlijke avondjes worden staat buiten kijf. Zodra de data bekend zijn en we een tipje van de sluier kunnen oplichten, hoort u weer van ons. Voor nu hopen wij dat u naar ons komt gluren op 10 februari a.s. en ons inhuurt voor Valentijn. Tot ziens!

Lieve groeten,

Amuze

laden...