sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Amuze zoekt Productieleiding

Amuze

Wij zoeken per direct:
Een daadkrachtig persoon met ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel, die de producties die wij voor ogen hebben kan coördineren en op productioneel niveau naar een hoger plan kan trekken.
voor meer informatie:

Wie zijn wij?

Amuze is een enthousiaste muziektheatergroep uit Utrecht, die al 15 jaar onder professionele begeleiding uiteenlopende voorstellingen maakt en speelt. De groep bestaat uit gemiddeld 10 spelers een regiseusse, zangcoach, muzikale begeleiding en een vormgever. Het is een ambitieuze groep met een interessante mix van leeftijden, talenten en ervaring.

Wij zoeken per direct:

Een daadkrachtig persoon met ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel, die de producties die wij voor ogen hebben kan coördineren en op productioneel niveau naar een hoger plan kan trekken. Iemand die er een uitdaging in ziet om de stichting te begeleiden, productionele taken op zich te nemen, contacten te onderhouden, mee te denken over het zakelijke gedeelte (waaronder het vormgeven van een financiële basis voor het project middels crowdfunding) en de promotie.

Wat hebben wij te bieden?

Een plek binnen een unieke en ervaren muziektheatergroep waar je in goede sfeer zelf ervaring op kan doen en veel vrijheid hebt om mee te denken.
Een vergoeding op vrijwilligersbasis.

Overige informatie:
Het repetitieproces start vanaf 17 oktober en loopt tot april/mei. De voorstelling en het zwaartepunt van de productie komt in april mei te liggen.

Meer informatie via e-mail of onze website
E-mail: mail@amuze.org
Website: www.amuze.org

laden...