sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Bad Angel (2009)

Amuze

Locatie: Slottuin van Slot Zuylen te Oud Zuilen Datum: 10 t/m 14 juni 2009 In het kort: 5 voorstellingen, 9 spelers, 5 muzikanten, 540 bezoekers. Amuze speelt op locatie bij het Museum Slot Zuylen in Oud-Zuilen, het stuk Bad Angel van Esther Gerritsen. Bad Angel is een moderne humoristische bewerking van het stuk Love’s Labour’s […]

Locatie: Slottuin van Slot Zuylen te Oud Zuilen
Datum: 10 t/m 14 juni 2009

In het kort: 5 voorstellingen, 9 spelers, 5 muzikanten, 540 bezoekers.

Amuze speelt op locatie bij het Museum Slot Zuylen in Oud-Zuilen, het stuk Bad Angel van Esther Gerritsen. Bad Angel is een moderne humoristische bewerking van het stuk Love’s Labour’s Lost van William Shakespeare.

De koning van Navarra besluit dat het goed is voor zijn biografie om minstens 3 jaar te wijden aan studie en stilte.
Alle wereldse verleidingen worden voor de leden van het hof afgezworen en in meervoud op papier gezet. Waar dit voor de een een ware straf is, lijkt het voor de ander de ultieme uitdaging. Wanneer echter de prinses en haar gevolg uit Frankrijk langskomen om een oude rekening te vereffenen wordt dit besluit danig op de proef gesteld.
Het willen studeren verdwijnt sneller dan het eerst besloten is als verliefdheid toeslaat en dat verandert alles in een knokpartij tussen willen en voelen, terwijl er gekampeerd wordt in een takkezooi, er ondertussen een schietpartij plaatsvindt door te veel Spaans temperament!
Maar dan… Dan is er feest!
Omdat de koning het wil.
Tot er een brief komt…

[pwaplusphp album=”badangel1″]

De productie Bad Angel is ondersteund door:

laden...