sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Heads up!

Amuze

Heads-up! Oftewel een update! Wij hielden Valentijn Serenades om geld op te halen voor onze nieuwe voorstelling DISPLAY. Gemist? Niet getreurd. Wij houden nog meer acties! Zoals een

Benefietavond op 15 maart!

Lees snel verder…

Beste Amuze-liefhebber,
Even een heads-up, oftewel update van Amuze. heads_upWellicht heb je al wat gele hoofden op zien komen op de site? Deze hebben alles te maken met onze nieuwe voorstelling DISPLAY. Een compleet zelf gemaakte voorstelling waarover je hieronder meer kan lezen. Daarvoor hebben we onze eigen crowdfunding-acties op touw gezet om daarmee met opgeheven hoofd het hoofd te bieden aan financieel zwaardere tijden en proberen wij tegelijkertijd ons op één van onze hoofdtaken te blijven richten: Het maken van mooie muziektheatervoorstellingen!


VALENTIJN SERENADES

IMG_1566-2Afgelopen vrijdag 14 februari hielden wij daarom bijvoorbeeld Valentijn Serenades aan de deur in Utrecht die ons – naast geld – vooral ook een heleboel prachtige en ontroerende momenten opleverden! Kijk hier voor de foto’s!
Gemist?! Niet getreurd. Je kan Amuze natuurlijk ook voor andere gelegenheden inhuren… Je liefde verklaren kan immers ook na valentijn en zeg nou zelf:

Een goed huwelijk begint toch met een goed aanzoek?  Een verjaardag wordt toch onvergetelijk met een gezongen verrassing? Wij komen aan de deur, in huis, op uw werk voor gezongen en gespeelde wensen!  En zit uw wens niet in het rijtje, mail ons met uw verzoek. Wij houden wel van een amuzante uitdaging. —>mail@amuze.orgDISPLAY

Je hoort het al! Wij zijn voor veel dingen in. Alles om onze voorstelling DISPLAY mogelijk te maken. Een humoristische voorstelling over leven in een digitaal tijdperk, over het volk Emoticons en altijd online zijn. Over nooit meer gebeld worden en wat het onderhouden van relaties via WhatsApp met je doet!

DISPLAY speelt van woensdag 14 t/m zondag 18 mei. Het reserveringssysteem wordt halverwege maart geopend. Zet deze data dus alvast in je agenda. En wees erbij!


AMUZES LOPEND BENEFIET BUFFET

Kan jij nou niet wachten om ons te zien? Wil je ons graag steunen, maar weet je niet zo goed hoe? Wij wel!

Screen Shot 2014-02-19 at 4.28.24 PMKom op zaterdag 15 maart a.s. proeven van ons Lopend Benefiet Buffet met bubbels, amuses en… amuzes. Voor maar €25,- ben je een heerlijke avond weg van je tablet, tv of laptop. Je steunt daarmee tegelijkertijd onze nieuwe voorstelling DISPLAY. Een verrassende en feestelijke avond met lekker eten vol zang en een tipje van de sluier van de nieuwe voorstelling.

Al nieuwsgierig geworden?

DATUM

Zaterdag 15 maart a.s. Inloop v.a. 17.30 tot 18.00 uur. Daarna wordt het Benefiet Buffet geopend en maken we er een gezellige avond van!

KAARTEN

€25,- (inclusief buffet, amuses en een welkomstdrankje; exclusief drankjes).

Reserveer HIER


LOCATIE

Attleeplantsoen 39, Utrecht.
Er is genoeg gratis parkeergelegenheid. Neem echter wel je portemonnee mee, wanneer je drankjes of misschien zelfs een privé serenade wilt bestellen!Tot snel!

Liefs,

Amuze

laden...