sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Jij komt toch ook?

Amuze

Het is bijna zover! Onze lustrumvoorstelling Lang & Gelukkig i.s.m. 7volt gaat in première a.s. woensdag 5 juni. De voorstelling van zondag 9 juni is uitverkocht en ook de andere voorstellingen beginnen steeds voller te raken. Als je dus nog niet gereserveerd hebt dan is nu je kans! Kan je niet goed beslissen welke dag […]

Het is bijna zover! Onze lustrumvoorstelling Lang & Gelukkig i.s.m. 7volt gaat in première a.s. woensdag 5 juni.

De voorstelling van zondag 9 juni is uitverkocht en ook de andere voorstellingen beginnen steeds voller te raken. Als je dus nog niet gereserveerd hebt dan is nu je kans! Kan je niet goed beslissen welke dag je wilt komen. Laat je dan verleiden door één van de extra specials na de voorstelling. Waag bijvoorbeeld een Wals met de Wolf na de première van woensdag of kom voor de Knallende Karaoke van Klein duimpje en zing een liedje mee met de fee op vrijdag.

Heb je al lang gereserveerd en kan je niet wachten tot het zover is. Prent dan alvast goed de routebeschrijving in je hoofd, zodat je geen minuut hoeft te missen van het spektakel! Deze vind je op de Lang-en-Gelukkig-pagina.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus nodig vooral ook al je vrienden uit voor deze feestelijke voorstelling en zegt het voort!

www.facebook.com/stichtingamuze
www.facebook.com/amuzetweet

Groetjes en misschien tot snel!

Amuze

inladen

laden...