sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Leven in Hel | 21 t/m 24 september 2017

Amuze

Amuze-LIH-flyer-voorkant copy

DATUM

21 t/m 24 september 2017

VOORSTELLINGEN

AANVANG

CAST

donderdag 20:30 uur cast 1
vrijdag 20:30 uur cast 2
zaterdagmiddag 16:30 uur cast 2
zaterdagavond 20:30 uur cast 1
zondagmiddag 13:00 uur cast 1
zondagmiddag 16:30 uur cast 2

LOCATIE

Theaterhuis de Berenkuil
Biltstraat 166

ENTREE

€15,00

Persephone

Wat ben je daar allemaal aan het doen?

Hades

O, niks.
Beetje zwaaien naar de mensen.
Beetje spelen met het vuur.

Persephone

En? Zitten er nog lachebekjes bij vandaag?

Hades

Nee, nu niet meer.
Ik geloof dat ze het nu wel door hebben.
Of niet jongens?

Leven in Hel

Leven in Hel is een bewerking van de gelijknamige libretto geschreven door Ramsey Nasr (tekst) en Joost Kleppe (componist). In onze bewerking is er nieuwe muziek geschreven op een kleinere selectie van de teksten.

In de hel bestaat sinds jaar en dag een doodsaai maar uitgekiend systeem: je komt er binnen en wordt dan in het vuur gegooid. Wanneer Eurydice echter bij binnenkomst weigert mee te werken en verward verklaart helemaal niet dood te zijn, hebben Koning Hades en Koningin Persephone van de Hel zowel een probleem als een fijn verzetje in hun eeuwig saaie helle-leven…totdat de hittebestendige Orpheus ten tonele verschijnt en het vuur probeert te blussen met zijn theatrale, muzikale en tekstuele watervallen. Zou het lukken de hitte van de Hel te verlaten zonder om te kijken?

De spelersgroep van Amuze bestaat dit jaar uit 8 spelers (4 mannen en 4 vrouwen) en 3 muzikanten. Het stuk telt 4 hoofdrollen (Hades, Persephone, Eurydice en Orpheus) en de rol van het koor. We spelen het stuk in 2 uitvoeringen. De ene keer spelen 4 spelers de hoofdrollen en de rest van de groep het koor en de andere keer draaien we dit om.

Dus kom je kijken naar je partner, vriendin, vriend, zoon/dochter, neef of collega: kijk dan even in welke cast hij/zij speelt en in welke rol. Kan je alleen op een datum van de andere cast dan krijg je trouwens zeker ook genoeg van hem of haar te zien. Voor een volledige ervaring kun je er natuurlijk ook voor kiezen om beide versies te komen bekijken, als je de eerste levend verlaat… ;-)

ROLVERDELING

CAST 1

CAST 2

Persephone
Annette
Jolanda
Hades
Sven
Berend
Eurydice
Annabel
Sanna
Orpheus
Erik
Rob
Koor
overigen
overigen

SPELERS

Sven van den Berg
Erik Buunk
Sanna van Dam
Berend van Eerde
Rob van Leeuwen
Annette de Nie
Annabel Niessen
Jolanda van de Water

MUZIKANTEN

altviool
Rodrigo Freitas
piano
Gemma Hengeveld
bas
Isidor ten Hooven

REGIE

Ragnhild van den Reek

COMPOSITIE

Isidor ten Hooven

ZANGCOACHING

Frank Irving

TEKST

Ramsey Nasr

MEDIA

Berend van Eerde

MET DANK AAN

VSBfonds
Carel Nengerman Fonds
Elise Mathilde
Mien van ‘t Sand Fonds
Koning Aankoopmakelaars
Vrienden van Amuze
Vrijwilligers

Bezoekersinformatie

BEREIKBAARHEID

Mocht u in Utrecht wonen, dan raden we aan de auto thuis te laten. Kom lekker lopend of op de fiets. Fietsen kunnen achter het hek worden geparkeerd.

Openbaar Vervoer:
De locatie ligt ook naast de busbaan van de Biltstraat, op 200m lopen van de bushalte. Klik hier voor een routebeschrijving vanaf Utrecht Centraal Station.

Auto:
Parkeren kan een hel op zich zijn. Komt u met de auto dan raden wij de goedkopere parkeergarage Parking Kruisstraat aan (2€ per 35 minuten). Vanaf hier is het 600 meter lopen naar het Theaterhuis. Bent u slecht ter been dan is er hopelijk plek aan de Biltstraat zelf of op de parkeerplaats aan de hoefijzerstraat (achter Theaterhuis de Berenkuil) U mag ons in zo’n geval ook even bellen of mailen via onderstaande contactgegevens, dan zoeken we samen naar een oplossing.

BENT U ONVERHOOPT VERHINDERD?

Mocht u om wat voor reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn, meldt u dit dan alstublieft tijdig via reserveringen@amuze.org of onderstaand telefoonnummer
Wellicht kan iemand op de wachtlijst dan het leed verzachten en uw plekje in de hel overnemen. Wij hopen uiteraard uzelf met open vuur te kunnen ontvangen!

laden...