sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Valentijn 2019

Amuze

Het reserveringssysteem voor Valentijn Serenades is weer geopend!
Bestel nu het meest unieke cadeau voor jouw Valentijn?
Let op!: Ook geschikt voor platonische liefde!

Nog geen Valentijnscadeau?

Geen paniek! Op Valentijnsdag kunt u ons weer inhuren voor een persoonlijke ode aan uw geliefde, vriendin, vriend, vader, moeder, opa, oma, dochter of zoon! Amuze gaat namelijk op 14 februari weer de boer op (in Utrecht) met een tas vol mooie liefdesliedjes waarmee we nu al enkele jaren heel wat tortelduiven blij hebben gemaakt. Voor het bestellen van een serenade kunt u zich opgeven via onderstaande knop.

Hoe werkt het?

U bestelt een serenade voor uw geliefde, vriend/vriendin, familielid, collega, of wie het dan ook maar verdient. U geeft hierbij het adres, een voorkeur voor het tijdstip en eventueel de reden voor de serenade aan. U kunt het bedrag van €25,- voor een serenade zelfstandig overboeken of door ons laten afschrijven. Wij nemen rond Valentijn contact met u op over de details. Als het allemaal geregeld en betaald is dan vragen we u uiteraard om op het gekozen tijdstip aanwezig te zijn met de nietsvermoedende gelukkige. Wij bellen aan en zodra de deur open gaat zijn wij aan zet om de verrassing compleet te maken en diegene volledig in de watten te leggen.

Naast het feit dat u hiermee een uniek cadeau bestelt, steunt u onze muziektheatergroep en helpt u ons in ons voortbestaan en bij het maken van nieuwe voorstellingen.

Benieuwd hoe zo’n Valentijn Serenade eruitziet?

Bekijk deze spontane multicam opname van een valentijnserenade uit 2018.

laden...