sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Vrienden

Amuze

Vrienden van Amuze Amuze draagt haar vrienden een warm hart toe. Zonder hen wordt het namelijk steeds moeilijker om onze voorstellingen te realiseren. Daarom willen wij graag iets terugdoen voor mensen die ons ook naast de voorstelling steunen. Door bijvoorbeeld mee te doen aan een valentijnsactie krijg je de kans om gratis een 3e persoon […]

Vrienden van Amuze

Amuze draagt haar vrienden een warm hart toe. Zonder hen wordt het namelijk steeds moeilijker om onze voorstellingen te realiseren. Daarom willen wij graag iets terugdoen voor mensen die ons ook naast de voorstelling steunen. Door bijvoorbeeld mee te doen aan een valentijnsactie krijg je de kans om gratis een 3e persoon mee te nemen naar de voorstelling DISPLAY in mei.

1+1=3

Dat betekent dus dat je bij het aanschaffen van twee kaartjes een 3e gratis krijgt. Zo hopen wij dat onze vrienden Amuze met hun vrienden delen. Zodat wij een groter publiek aanspreken en daardoor hopelijk nog heel lang mooie voorstellingen kunnen blijven maken.

Wil je ons steunen en een 1+1=3 kaartje ontvangen? Klik dan op de link word donateur en steun ons voor minimaal 25 Euro. 

Heb je al meegedaan aan een actie en een 1+1+3 kaartje gekregen? vermeld dit dan tegen die tijd bij het reserveren* en neem het kaartje samen met de 3e persoon mee naar de voorstelling.

Meer vrienden meer vreugde. Like/Volg/Deel ons dus graag!


*reserveren is nodig

laden...