sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Waar waren jullie?

Amuze

Tja, u heeft al lang niets van ons gehoord. Al is er veel gebeurd! Na ons Eiland van Verlangen is Amuze even op een stuurloos schip beland. Ook kapiteinen hebben af en toe wat vaste grond onder de voeten nodig. Om verscheidene redenen is het daarom een ander Amuze jaar dan anders. Terwijl wij normaal […]

Tja, u heeft al lang niets van ons gehoord. Al is er veel gebeurd! Na ons Eiland van Verlangen is Amuze even op een stuurloos schip beland. Ook kapiteinen hebben af en toe wat vaste grond onder de voeten nodig. Om verscheidene redenen is het daarom een ander Amuze jaar dan anders.

Terwijl wij normaal gesproken voor de zomer een voorstelling spelen hebben wij er dit jaar voor gekozen om onze zinnen te zetten op het deels herorganiseren van de stichting en het uitproberen van nieuwe dingen. Het veranderde cultuurklimaat heeft er voor gezorgd dat wij noodgedwongen, maar zeker ook met veel plezier in de afgelopen jaren steeds meer ruimte moeten maken voor financiële onafhankelijkheid en het bedenken van nieuwe haalbare vormen van muziektheater maken.

20160627_095805

Het Geheim van Joris & Het Draakje

Zo hebben wij in mei/juni o.l.v. onze eigen Rob een voorstelling op maat gemaakt voor het speciaal onderwijs. Deze hebben we vervolgens op 27 juni opgevoerd op de Rafael in Utrecht. Een kindermusical naar het boek ‘Het Geheim van Joris & het Draakje’ van Jeroen Schipper. De ervaringen van Rob met deze doelgroep maakten dat we een buitengewone betrokkenheid van de leerlingen konden bereiken. Dit was samen met het leren werken met handpoppen en gebaren een geweldige ervaring die we niet snel vergeten. Voor herhaling vatbaar dus!

Serenades

Ook de serenades aan de deur zijn een succesvol en bijna onmisbaar deel geworden van de stichting. Met veel plezier brengen wij met Valentijn (en daarbuiten) liefde en muzikaliteit langs de deur. Nog nooit gehoord van deze serenades? Neem vooral even een kijkje op amuze.org/serenade en bestel een unieke verrassing als cadeau voor iemand die dat verdient.

Amuze te huur!

Omdat wij optreden een geschikte en leuke manier vinden om meer financiële armslag te creëren willen wij vanaf nu ook meer aan een vast repertoire gaan werken. Dit ter muzikale omlijsting van diverse feestelijkheden of andere belangrijke momenten waarvoor wij in te huren zijn. Mocht u hier gebruik van willen maken, mailt u dan vooral naar mail@amuze.org. Wij streven naar een persoonlijke benadering dus speciale verzoekjes worden altijd overwogen.

Cruise Amuze – 21/22/23 oktober – SAVE THE DATE!

cruise_amuze-omslag
Uiteraard willen wij u vanaf ons stuurloos schip niet in de steek laten. Daarom bent u uitgenodigd om ‘op te stappen’ op ons schip de Cruise Amuze.

Kom vaar met ons, kom vaar, kom vaar maar mee!
Zit u in een dip?
Kom dan op ons schip.
Een mens klaart op van open zee!
Kom vaar met ons, kom vaar, kom vaar maar mee!

Meer aan met ons, meer aan in ‘t paradijs!
Stel u zorgen dan,
uit tot morgen want
U bent nu even weg op reis…
Kom vaar met ons, kom vaar, kom vaar maar mee!

Wij hebben zin in ‘makkelijke’ muziek, (Easy Listening, Jazz-, BigBand, Lounge) en ‘moeilijke’ scenes! Jij ook? Noteer dan alvast de datum in je agenda en kom 21/22/23 oktober genieten van heerlijk eten met Amu(z/s)es voor na en tijdens! Meer informatie volgt later via de website en onze social media.

Doneren

Uiteindelijk staat dit alles uiteraard in het teken van dat wat wij het liefste doen: Verrassend muziektheater maken. Mocht u dat een warm hart toedragen dan zijn donaties altijd welkom. U kunt ons eenmalig of jaarlijks steunen via ons donateursformulier. amuze.org/donateur

laden...