sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

WELKOM!

Berend

Hoi Iedereen! Laat ik dan zelf het eerste bericht in ons forum schrijven! Zoals je ziet is er veel veranderd, maar ook hetzelfde gebleven ;) We kunnen op de nieuwe site weer berichten plaatsen voor onszelf. Ook is er de mogelijkheid om bestanden te uploaden (bijvoorbeeld mp3-tjes ter repetitie thuis) in de dropbox. Daarnaast is […]

Hoi Iedereen! Laat ik dan zelf het eerste bericht in ons forum schrijven!
Zoals je ziet is er veel veranderd, maar ook hetzelfde gebleven ;) We kunnen op de nieuwe site weer berichten plaatsen voor onszelf. Ook is er de mogelijkheid om bestanden te uploaden (bijvoorbeeld mp3-tjes ter repetitie thuis) in de dropbox.

Daarnaast is er nu een (Google) agenda verwerkt in de site met alle data wat betreft repetitie / werkweekenden etc. Daarin is ook een agenda opgenomen van de afwezigheid, zodat we een helder overzicht hebben per maand van wie er wanneer (niet) is.

In de ledenlijst komt overzichtelijk te staan hoe iedereen toch ook alweer heet en waar ze wonen. En verjaardagen uiteraard… Die kunnen we dan ook meteen opnemen in de Agenda. HANDIG!

Ook komt er zodra er reserveringen gemaakt worden in reserveringslijst een overzicht van onze gasten. Wie wanneer en met hoeveel komt etc.

Het fotoarchief is vernieuwd, en ongeordend overgenomen. Het zijn er superveel dus je bent wel weer even zoet met herinneringen ophalen. Mocht je zelf nog foto’s missen en/of hebben dan kan je die doorsturen of uploaden in onze picasa (inloggen met: stichtingamuze@gmail.com | wachtwoord: (vraag mij maar))

Lees hier in onderstaande PDF hoe je een bericht plaatst op het forum…

[gview file=”/2013/03/INSTRUCTIE_AMUZESITE.pdf”]
laden...