sorteer:
naam
categorie
datum
filters:

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

Laat nog meer mensen weten wat je van onze voorstelling vond via een bericht op onze Facebook-pagina, twitter of instagram
Please complete the required fields.
Selecteer een afbeelding om te uploaden

Wie is Amuze?

Amuze

Wie is Amuze? Amuze is een muziektheatergroep bestaande uit gemiddeld 10 spelers/zangers van uiteenlopende leeftijden en achtergronden. De man/vrouw-verhouding is bij voorkeur half om half. Meestal wordt er wat dichter tegen een voorstellingsperiode aan een band gevormd die qua samenstelling past bij de muziek en stijl van de voorstelling. Amuze wordt daarnaast altijd ondersteund door […]

Wie is Amuze?

Amuze is een muziektheatergroep bestaande uit gemiddeld 10 spelers/zangers van uiteenlopende leeftijden en achtergronden. De man/vrouw-verhouding is bij voorkeur half om half. Meestal wordt er wat dichter tegen een voorstellingsperiode aan een band gevormd die qua samenstelling past bij de muziek en stijl van de voorstelling.

Amuze wordt daarnaast altijd ondersteund door professionele begeleiding:

Regisseuse Ragnhild van den Reek die al vanaf het begin bij de groep betrokken is heeft een duidelijke stijl ontwikkeld die ervoor zorgt dat Amuze elk jaar weer verassend en tegelijkertijd met een constante kwaliteit voorstellingen weet te maken.

Onze huidige ervaren muzikaal begeleider Frank Irving die de groep in zang coacht en muziek componeert.

De toegewijde vormgeefster Eveline Didderen, die al een paar jaar de vormgeving van de voorstellingen op een hoger plan weet te brengen!

Amuze_2014

laden...